Foto: Inger Emilie Solheim

Foto: Inger Emilie Solheim

Hallo fra Hakapik 

Jeg er Hilde Sørstrøm, frilans kunstkritiker og kunstskribent. Hakapik er mitt nettsted. 

Jeg er særlig opptatt av å utforske kunstfeltet i nordområdene - hovedsakelig Nord-Norge og Tromsø hvor jeg bor. Hakapik.no inneholder både kritiske refleksjoner i form av anmeldelser, intervjuer og visuelle innslag. Jeg inviterer også andre kritikere til å bidra med anmeldelser fra det sirkumpoalre nord. Les mer om bakgrunnen for Hakapik.no her.  

I tillegg til min egen plattform, skriver jeg også jevnlig for SeKunstMagasin. Jeg har mastergrad i kunstvitenskap fra UiT Norges Arktiske Universitet og mastergrad i Preventive Conservation fra Northumbria University.

Stor takk til Norsk kulturfond for porsjektstøtte og til Tekstbyrået og Troms Fylkeskommune for godt samarbeid.

 

 

 

 

I fri flyt

I fri flyt

Anmeldelse av ustillingen Hábmet haámi/Making Form på Sámi Daiddaguovdás/Samisk senter for samtidskunst 16.06.2018 - 26.08.2018.

Skrevet av Hilde Sørstrøm

JPEG Hilde - Making - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08-2.jpg
JPEG2 Hilde - Making - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08-2.jpg
Natur og motkultur

Natur og motkultur

Vil skape meningsfulle samarbeidsprosjekter

Vil skape meningsfulle samarbeidsprosjekter