Om Hakapik 

Hakapik er et nettmagasin for kunstkritikk med mål om å utforske det visuelle kunstfeltet i nordområdene, hovedsakelig Nord-Norge og Tromsø. Ansvarlig redaktør er Hilde Sørstrøm. Redaksjonsrådet består av Nina Schjönsby og Halvor Haugen fra Tekstbyrået.

Hakapik inneholder ulike kunstkritiske tekster, som anmeldelser, kommentarer og intervjuer. I tillegg finner du kortere omtaler, bildeserier og noen videointervjuer. Alt innhold er produsert av kunstkritikere med kunstfaglig bakgrunn. Følg gjerne også @hakapik.no på Instagram og Facebook.

Hakapik har siden 2017 mottatt støtte fra Norsk kulturfond

I fri flyt

I fri flyt

Anmeldelse av ustillingen Hábmet haámi/Making Form på Sámi Daiddaguovdás/Samisk senter for samtidskunst 16.06.2018 - 26.08.2018.

Skrevet av Hilde Sørstrøm

JPEG Hilde - Making - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08-2.jpg
JPEG2 Hilde - Making - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08-2.jpg
Natur og motkultur

Natur og motkultur

Vil skape meningsfulle samarbeidsprosjekter

Vil skape meningsfulle samarbeidsprosjekter