Foto: Inger Emilie Solheim

Foto: Inger Emilie Solheim

Hallo fra Hakapik 

Jeg er Hilde Sørstrøm, frilans kunstkritiker og kunstskribent. Hakapik er mitt nettsted. 

Jeg er særlig opptatt av å utforske kunstfeltet i nordområdene - hovedsakelig Nord-Norge og Tromsø hvor jeg bor. Hakapik.no inneholder både kritiske refleksjoner i form av anmeldelser, intervjuer og visuelle innslag. Jeg inviterer også andre kritikere til å bidra med anmeldelser fra det sirkumpoalre nord. Les mer om bakgrunnen for Hakapik.no her.  

I tillegg til min egen plattform, skriver jeg også jevnlig for SeKunstMagasin. Jeg har mastergrad i kunstvitenskap fra UiT Norges Arktiske Universitet og mastergrad i Preventive Conservation fra Northumbria University.

Stor takk til Norsk kulturfond for porsjektstøtte og til Tekstbyrået og Troms Fylkeskommune for godt samarbeid.

 

 

 

 

Natur og motkultur

Natur og motkultur

Anmeldelse av utstillingen Samarbeid 1993 - 2018 på Tromsø Kunstforening 05.10.2018 - 16.12-2018. Først publisert i SeKunstMagasin.

Skrevet av Hilde Sørstrøm

Hilde - Samarbeid - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08.jpg
JPEG2 Hilde - Samarbeid - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08.jpg
Partial privacy

Partial privacy

I fri flyt

I fri flyt