Om Hakapik 

Hakapik er et nettmagasin for kunstkritikk med mål om å utforske det visuelle kunstfeltet i nordområdene, hovedsakelig Nord-Norge og Tromsø. Ansvarlig redaktør er Hilde Sørstrøm. Redaksjonsrådet består av Nina Schjönsby og Halvor Haugen fra Tekstbyrået.

Hakapik inneholder ulike kunstkritiske tekster, som anmeldelser, kommentarer og intervjuer. I tillegg finner du kortere omtaler, bildeserier og noen videointervjuer. Alt innhold er produsert av kunstkritikere med kunstfaglig bakgrunn. Følg gjerne også @hakapik.no på Instagram og Facebook.

Hakapik har siden 2017 mottatt støtte fra Norsk kulturfond

Natur og motkultur

Natur og motkultur

Anmeldelse av utstillingen Samarbeid 1993 - 2018 på Tromsø Kunstforening 05.10.2018 - 16.12-2018. Først publisert i SeKunstMagasin.

Skrevet av Hilde Sørstrøm

Hilde - Samarbeid - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08.jpg
JPEG2 Hilde - Samarbeid - Se_Kunst_Magasin_04_2018_08.jpg
Partial privacy

Partial privacy

I fri flyt

I fri flyt