Foto: Inger Emilie Solheim

Foto: Inger Emilie Solheim

Hallo fra Hakapik 

Jeg er Hilde Sørstrøm, frilans kunstkritiker og kunstskribent. Hakapik er mitt nettsted. 

Jeg er særlig opptatt av å utforske kunstfeltet i nordområdene - hovedsakelig Nord-Norge og Tromsø hvor jeg bor. Hakapik.no inneholder både kritiske refleksjoner i form av anmeldelser, intervjuer og visuelle innslag. Jeg inviterer også andre kritikere til å bidra med anmeldelser fra det sirkumpoalre nord. Les mer om bakgrunnen for Hakapik.no her.  

I tillegg til min egen plattform, skriver jeg også jevnlig for Billedkunst og SeKunstMagasin. Jeg har mastergrad i kunstvitenskap fra UiT Norges Arktiske Universitet og mastergrad i Preventive Conservation fra Northumbria University.

Stor takk til Norsk kulturfond for porsjektstøtte og til Tekstbyrået og Troms Fylkeskommune for godt samarbeid.

 

 

 

 

Hurra for Hakapik!

Hurra for Hakapik!

7. desember 2017 holdt jeg en aldri så liten lanseringsfest i den lille bykiosken i Skippergata i Tromsø. Takk til alle som kom innom og takk til Levende Lokaler for lån av byens mest sjarmerende festlokale. Fotograf Skybert var ikke så stødig på hånda så det er litt så som så med bildekvaliteten. Men pytt, pytt. Vi kjører på med noen bilder likevel! 

Klar for avgang fra Terminal B

Klar for avgang fra Terminal B

LIAF 2017

LIAF 2017