Om Hakapik 

Hakapik er et nettmagasin for kunstkritikk med mål om å utforske det visuelle kunstfeltet i nordområdene, hovedsakelig Nord-Norge og Tromsø. Ansvarlig redaktør er Hilde Sørstrøm. Redaksjonsrådet består av Nina Schjönsby og Halvor Haugen fra Tekstbyrået.

Hakapik inneholder ulike kunstkritiske tekster, som anmeldelser, kommentarer og intervjuer. I tillegg finner du kortere omtaler, bildeserier og noen videointervjuer. Alt innhold er produsert av kunstkritikere med kunstfaglig bakgrunn. Følg gjerne også @hakapik.no på Instagram og Facebook.

Hakapik har siden 2017 mottatt støtte fra Norsk kulturfond

MA/BA 2019 Degree show

MA/BA 2019 Degree show

The following artists graduating from Tromsø Academy of Fine Art are represented in the MA/BA 2019 degree show: Liliana Borge (BA), Julie Hviid Cetti (MA), Bianca Hisse (MA), Aasta Tutavae Iversen (BA), Alfred Marasigan (MA), Yohannes Mekonnen (MA), Inger Emilie Solheim (MA), Ane Cecilie Valasjø (BA).

The exhibition is on show from 11.05.19 until 25.05.19 and is hosted by Tromsø Kunstforening.

MA/BA 2019: Yohannes Mulat Mekonnen

MA/BA 2019: Yohannes Mulat Mekonnen

Fra blogg til nettmagasin

Fra blogg til nettmagasin